2014

2014 har nått sitt slut. Har haft ett väldigt upp och ner år men som blivit betydligt jämnare senaste 4 månaderna. Inova har presterat bra hela i året i princip, blivit visad för en hel del kunder och har därför fått avstå lite tävlingar och träningar. Annars gör hon ju alltid sitt jobb och är en klippa varenda dag. Helt klart den hästen som sprungit in flest priser i år.
 
Crownie har väl varit skadad större delen av året och missat många månaders tävling vilket gjort att han inte är i fas på tävlingsbanan. Hade ju en förhoppning att han skulle kunna gå 130/135 nu men det blir inte alltid som man tänkt sig. Han har dock fått väldigt mycket tid att hinna landa efter lite tuffare unghäst år vilket har varit välbehövligt. Förhoppningsvis behöver han väl inte allt för mycket tid för att komma ikapp då han i alla fall är i fas när det gäller markarbete. 
 
Marion har haft ett sunt och härligt år och helt enkelt få dragit det stora lasset. Vi har gjort väldigt mycket stora förändringar under året vilket verkligen har gett resultat nu senaste 4 månaderna. Hoppas att det ska fortsätta in i 2015.
 
"Årets värsting": Tävlingsmässigt var det nog Falsterbo. Många månaders hårt arbete både för att lyckas kvala dit och för att kunna genomföra just denna tävling som jag så länge velat göra. Det hela slutade drastiskt med att Marion fick åka hem precis innan start i finalen pga olycka i lastbilen.
 
"Årets höjdare": Har väldigt svårt att utse den, har ett par favoriter. Arezzo var ju en helt fantastisk upplevelse där Inova drog sitt strå i stacken och var 5a i en trestjärning 140, helt fantastiskt. Marion vann Falsterbokvalet i Norrköping efter en tuff omhoppning. Marion vann även Scandinaviumkvalet i 145cm i Södertälje i höstas. Men måste någonstans ändå värdera CSI5*-W Mechelen väldigt högt, blev överlycklig för möjligheten att åka dit och att vi dessutom lyckades prestera helt fantastiskt gjorde hela den helgen komplett. Tror faktiskt Mechelen var årets höjdpunkt, så otroligt lärorikt att komma så nära alla mina förebilder.
 
Inova i Arezzo, Italien.

 Marion vinst i Scandinaviumkval 145.
 

Kommentarer
Postat av: www.jisports.blogg.se

överlag ser det verkligen ut som att du haft ett toppenår. Grattis :)
Det har varit roligt att följa

2015-01-04 @ 12:07:49
Postat av: Anonym

Verkar mestadels gått bra för er! Nyfiken bara, vilken/ vilka var era förändringar som ni gjort? / Lisa H :)

2015-01-04 @ 19:48:40
Postat av: Anonym

Skriv gärna mer om förändringarna :)

2015-01-06 @ 20:56:05

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0