Crownie felfri i 125

Bästa Crownie var felfri och helt fantastisk i våran 125 debut. Han hoppar helt fantastiskt och har stenkoll på vartenda bom. Den här hästen blir bara bättre och bättre för varje dag! Nu när det börjar bli lite större så börjar han visa vilka fina kvalitéer han har. :) 



Film Marion

 

Marion felfri i 130 och 140

Blir ett snabbinlägg nu bara, kom precis hem från tävling i Helsingborg och sängen kallar. Marion hoppade super idag, felfri och 4a i 130 samt felfri och 7a i 140. Inova fyra fel i omhoppningen i 130, tre ner i 140. Jätte otippad. Hon brukar aldrig ha mer än ett nedslag men idag var hon lite spänd när hon fick första nedslaget och efter det tog hon inte riktigt sig tid i luften och skyndade sig lite för mycket över hinderna.  Imorgon hoppar Crownie, samt Marion 145.  





Mycket på gång!

Det händer mycket nu kan jag lova. Idag är det bland annat tävling i Helsingborg med Marion och Inova. Inova hoppar 130 och 140 idag, Marion hoppar endast 130. Hur mycket starter som helst så blir en lång dag. Ska även försöka hinna visa en häst för kunder men vet inte riktigt än hur jag ska få ihop den planeringen. Det får lösa sig helt enkelt. :)

Förövrigt blev det klart igår att jag har en ny sponsor! Ska berätta mer om detta samarbetet senare. Ska bli fantastiskt roligt och jag är så tacksam för detta. Det kommer bli en hel del förändringar här, men berättar som sagt mer om det sen. Nu är det fokus på tävling! :)


Good feeling med mig från förra helgen. 

Preliminär Tävlingsplanering

V. 39 Helsingborg (145cm)

Vetcheck

V. 41 Södertälje (145, Scandinaviumkval)

V. 43 Helsingborg (145, Scandinaviumkval)

V. 45 Billdal (150) eller Strömsholm (145, Scandinaviumkval)

V. 47 Flyinge (Volkswagen Ungdoms GP)

Eventuellt Danish Christmas Show10-14  december

Eventuellt Frankfurt (Tyskland) / Roosendaal(Holland)

Vetcheck + vila

V. 2 CSIO2* Zuidbroek (Holland) (alternativt Neustadt Dosse (Tyskland)

V.3 CSIO2* Drachten (Holland)

V. 6 Helsingborg (145)

V. 7 SM Borås

Vetcheck

 

 
 

Film från igår

 

Vinst i 140!

Bra dag i Sydslätten idag! Åkte dit med Marion och Inova för att hoppa säsongens första inomhustävling. Inova blev 2a i 130 och Marion var 6a. I 140 vann Marion och Inova blev 3a. Så duktiga hästar! :D




Film Crownie

Var och hoppade Crownie på Hagahill idag. Han är såå fin! Så mycket kvalitéer och han utvecklas för varje dag. Hoppade lite större på honom idag och han gjorde det lekande lätt. Han överaskar hela tiden!
 
 

Träning för Pether

Var och tränade för bästa Pether idag. Så roligt att träna för honom igen, en så stor trygghet när man tränat för någon i så många år. Det var faktiskt Crownie som fick följa med idag och han skötte sig så fint! Pether har inte sett honom på typ 8 månader och tyckte minsann fortfarande om honom, han tycker att han är lite speciell men väldigt kapabel. Har ett lite klipp från träningen men ska jobba inatt så det laddas upp imorgon istället. 


Tävling imorgon

Inova hoppade bra i helgen i Vellinge, kändes dock ganska matt de tre sista hinderna igår i 135. Var väldigt tungt på framhoppningen så det sög väldigt mycket på hästarna men hon har ändå hoppar bra både i lördags och söndags, men avstog finalen då det kändes som en onödig klass när hon kändes matt redan på morgonen. 

Imorgon ska Crownie tävla i Dagstorp. Sen hoppar Marion och Inova någon klass var i skyrup tors-sön. 

Mysnova

Distriktmästerskap

På väg till Vellinge med Inova som ska hoppa DM, väljer att rida henne i senior DM istället för Young Rider. De klasserna passar bättre för henne. Så idag är första kvalet som går i 135 bed C. Ska lägga upp en tävlingsplanering här snarast, tävlar i princip hela tiden nu. Har minst en tävling i veckan i 12 veckor framöver så det är lite rörigt. Men det är alltså bara Inova som hoppar i Vellinge i helgen, Marion sparas inför större uppgifter och Crownie får hinna återhämta sig inför tävling i veckan. 


Inova spanar in OS stadion i München

Film

Lägger upp Crownies felfria runda från i onsdags, jag var själv ganska långsam och inte helt inne i inomhus tempot än. Blev ganska rejäl skillnad att gå in och hoppa i detta lilla ridhus när man inte ridit ett enda pass inne på flera månader. Hade lite dålig galopp i början och fick därför inte till det till hinder nr 3, där Crownie fick rycka in och lösa det på egen hand.. Inga problem! Han känns så fin nu och han har mognat så mycket av att haft sin vila i år. Ska bli roligt och se vad det blir av honom. :)
 

Snabbinlägg

Blir ett mega-snabb inlägg, ska jobba inatt såklaart, 7 nätter i rad, halvvägs nu. Tävlade Crownie igår som bland annat var felfri i 120 och hoppade fantastiskt bra. Ligger en liten film på min instagram. Ska ladda upp här när jag har tid. Skriver mer imorgon. Natti!



RSS 2.0