Mycket innan SM och Falsterbo

Mycket som ska fixas innan SM och Falsterbo. Håller på för fullt att grästräna Marion, gräs är ju inte direkt hennes favorit men det är lite dag för dag. Var i alla fall och tränade att hoppa bana på gräs igår (Pay&Jump), gick direkt in i en 140, 12 hinder med vatten och sånt, jättebra! Hade två ner första rundan, hon blev lite flack och rev två räcken, andra rundan hade jag ett ner men då kändes hon bättre. Hon tittade till lite på en vattenmatta och tog då ett nedslag. Hon är en helt annan häst på gräs men har ju i alla fall 2 veckor som jag hinner träna innan Falsterbo. Det var i alla fall tur att jag kvalade så tidigt, annars hade det blivit väldigt jobbigt att hinna träna gräs. Nu har vi ju i alla fall lyckats ta oss från att inte ens komma fram till 2an (i Arezzo) till att faktiskt kunna ta oss runt på ett någorlunda sett, men det är en lång väg kvar till att få henne lika bra som på fibersand. Men så länge det går åt rätt håll så finns det hopp! 
 
Tappar dock en veckas träning nästa vecka, åker ju till SM på tisdag och då försvinner hela den veckan. Men blir nog ganska bra att bara ta den tävlingen och kunna fokusera som vanligt och få lite bra känsla på sanden för att sedan försöka få med den hem till gräset.
 
 

Kommentarer
Postat av: Y

Spännande att du upplever sen sådan skillnad på gräset! Varför reagerar hon så tror du? Är det svikten, fästet eller vad har du för teorier? Vore kul att höra mer :)

2014-06-17 @ 09:08:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0