Marion felfri i 140 igen

Marion var först ut idag, inte lika bra runda som igår men Marion hoppade minst lika bra idag och var inte i en bom. Felfri och placerad i 140in idag igen. Så nöjd med henne i helgen! Har verkligen inte fått till det med henne på sistone, så det här var en stor lättnad. Hade ju ett nedslag i 135an i fredags som var mitt fel, annars har hon inte varit i en bom och bara fokuserat och levererat avslappnade rytmiska rundor. Så glad, och så lättad! Glömt bort hur enkelt det kan kännas på denna häst när man verkligen får till det. Saknat den känslan :)

Inova hoppade super idag med, var klockren 1-5 och hoppade så fint genom trekombinationen, stenkoll på varenda hov. La henne på tok för stort på 6an där hon helt enkelt inte kunde ta av, resten var bra och felet ligger som vanligt på ryttarkontot. Båda hästarna känns så fräscha och fina just nu, motiverande! 

Nu är vi snart hemma i stallet hos Crownie. Då blir det kvällsmat och sömn, sen drar vardagen igång igen med nattjobb om 4h. Lägger upp filmer under morgondagen. 




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0