Dagens ridpass

Började med att jogga Inova som kändes väldigt fin, blev ett relativt lugnt pass med endast basic. Marion fick sig ett trimpass och var grymt fin. Jobbade med Nelson Pessoa övningen och det är fantastiskt hur bra hästarna jobbar efter bara något varv, man kommer verkligen åt hela hästen där man tvunget har koll på både hals, bogar och rumpa. Riktigt bra pass och nu är min rygg helt död efter att ha fått jobba i Marions katapultgalopp, sjukt vilket tryck det finns i de där bakbenen, dock inte så skonsamt för min kropp.. Men hon sätter minsann under sig ordentligt! :)
 

Kommentarer
Postat av: Johanna

Hej! Ni är superduktiga och det är kul att följa er. Skulle du inte kunna dela med dig av tipset du fick på landslagsträningen och hur du jobbar med Marion? Det är lite svårt att uppfatta från filmen.

2013-02-01 @ 11:49:18
Postat av: Tove Abelson

Tycker att det skulle vara kul att se dina hästar när du jobbar dem på marken och inte bara hoppningen även om det är väldigt intressant att kolla på också :) Även hur du lägger upp din planering både kort-och långsiktigt skulle vara kul att läsa.

2013-02-03 @ 19:57:13
URL: http://abelson.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0