Dagens ridpass

Joggade båda hästarna i ridhuset idag och de kändes väldigt fina. Inova var jättefin och känns väldigt fin nu, så tråkigt med vila när hon är så fin, vill bara trimma! Iallafall jobbade lite lagom och hon gjorde det okomplicerat. Dressyrtränare Åsa nämnde även att hon ville byta häst med mig, haha.. Inova har minsann blivit en riktig liten dressyrhäst, det kunde man minsann inte tro för 1.5 år sedan när varenda pass gick ut på att stretcha och lossa för att få henne lite samarbetsvillig och mjuk, nu leker hon runt för små hjälper och gör både galopppiruettera och byten i vartannat (kräver såklart inte så mycket nu under vilan), så roligt att jobba med denna häst! :)
 
Marion kändes också väldigt fin och jobbades lite lagom. Har blivit kompis med min sadel nu också så det är riktigt trevligt! Bara lite tävlingar i planeringen som saknas..
 
 Taktikar med Pether Markne och Henrik Lannér i Scandinavium, samtidigt som Roffe trimmar lite i bakgrunden.. Denna helg är helt klart en av årets höjdpunkter!

Kommentarer
Postat av: Elsa

Vad roligt att Inova känns så fin! :D Det vore verkligen jätteroligt om du kunde visa någon video på henne på backen där hon gör lite av de dressyrrörelserna du nämnde. Vore såå kul att se! :D

2012-11-23 @ 21:34:59

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0