Young Rider-tiden närmar sig

Halva året har gått och det är bara ett halvår kvar tills jag blir Youngrider vilket innebär att nivån höjs ytterligare ett snäpp. För att fortsätta hänga med i eliten så gäller det då alltså att bli stabil i svårklass (145-150cm). Redan i höst börjar kvalen till Scandinavium och eftersom de sista kvalen och finalen i Scandinavium sker i början av nästa år så räknas jag som YR redan i höst (endast gällande scandinavium kvalen) vilket betyder att det är 145cm som gäller då för att försöka få med sig några poäng mot finalen.
 
Redan förra året så var planen att detta året skulle vara förberedande inför kommande YR-år och planen var även att Marion skulle debuterat 150 nu under våren så att jag kunde känna mig trygg på elittävlingarna till hösten och vara med och fightas i toppen redan första året som YR. Dock blev det ju inte riktigt som vi tänkt oss med tanke på att vi har missat ett halvår i och med skadan. Nu får vi helt enkelt ta en sak i taget och nu ligger fokus främst på att matcha båda hästarna mot SM i augusti och därefter mot inomhussäsongen och Scandinaviumkvalen, sedan ligger ju som vanligt även inomhus SM tidigt nästa år.
 
Scandinavium; Morgondagens Vinnare

Kommentarer
Postat av: Johanna

Inova är ju en väldigt fin häst men du har aldrig känt eller tänkt tanken att hon kanske inte klarar 150 klasser och behöver en annan häst som är mer lik zeta? vore kul och veta hur tankarna går?

Om du kommer tänka om i ditt hästmaterial eller om du verkligen tror på båda hästarna?
Zeta tror jag iaf kommer klara de högsta klasserna utan problem :)

2012-06-26 @ 13:34:39
URL: http://teamsommar.blogg.se
Postat av: Linn

Vad tråkigt att Marion var skadad så länge in på detta år så du missade en massa tävlingar! men ni är snart tbx på den nivån ni var på innan skadan! Och ni passar förövrigt som handen i handsken! :)

2012-06-26 @ 16:23:55
Postat av: Marina Björkman/Team AMY HB

Hästar är hästar och som vi alla vet så händer det många gånger oförutsedda grejer som gör att man får revidera sina planer...Men nu håller vi alla tummar och tår att Marion Zeta är "back in business igen" och kan följa den planerade planen utan avbrott :), Naturligtvis håller vi också tummar och tår att Inova också följer den plan som är gjord :), Kramar från oss uppfödare av Marion <3

2012-06-26 @ 19:16:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0