Tävlingsplanering

Det är väldigt ont om tävlingar framöver och de få som arrangeras är fulla sedan länge. Dock gör inte detta så mycket då vi har tänkt om lite angående Inova. Vi struntar i Strömsholm i helgen och kommer även ta ner Inova i klasserna någon tävling innan hon får vila. Hon har gått väldigt tufft och behöver komma ut och hoppa lite småklasser där hon (och jag) kan känna att det är kravlöst, enkelt och roligt. Hon kommer även att få en välbehövlig vila där hon får möjlighet att återhämta sig ordentligt. Medan hon får ta det lite lugnare ett tag så kan jag även lägga full fokus på att få igång Zeta. Men med henne tar vi en tävling i taget :)

14-17 Juni
Runstenshoppet
Inova Light

(har bytt lite klasser och kommer troligtvis endast hoppa 120 istället för 140)

24 Juni
Roslagen RKK
Marion Zeta
110/120

Första tävlingen sedan november!!!

Därefter kommer Inova få lite vila och båda hästarna kommer även att kollas. Efter detta åker vi eventuellt iväg och tränar i några veckor men mer om detta senare.



Kommentarer
Postat av: Bella

Om du är underlagskänslig så kanske Roslagen inte är en bra ide? De släppte för många d ponny ryttare när eliten va där;o o andra sidan är de ju låga klasser:) men vissa körde brodd

Där och de skulle bli bättre?! ;p

2012-06-05 @ 17:19:04
Postat av: Pappsis

Hej Alma,



Mycket klokt. Att våga vila och återhämta är så lätt att prata om men svårt när man samtidigt vill så mycket. Tålamod är en mycket fin egenskap när man håller på med elitidrott.

Då hinner vi kanske köra lite mer bil under tiden :-)



Puss p

2012-06-05 @ 17:36:57
Postat av: Kattis

Håller med Bella, tycker inte Roslagens underlag är optimalt. Djupt på framhoppningen och hårt på tävlingsbanan.

Lycka till oavsett vart ni åker =)

2012-06-06 @ 23:04:02

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0