Film från träning

Som sagt, väldigt nöjd med Inova men inte alls nöjd med känslan angående min ridning på Marion, tror faktiskt det här var våran sämsta träning och det känns som att vi är tillbaka på ruta 1 igen även om detta inte upplevdes lika tydligt från marken.


 
 

Kommentarer
Postat av: Emma

även om din häst är lite halv mycket mer skit-välriden och välmeriterad än min svarta idiot innan de blev skadade så förstår jag precis känslan... Jag räknade med att sätta igång ett tag och sedan vara tillbaka i samma toppform direkt, men i alla fall jag fick en tankeställare på hur mycket man måste träna för att komma i den formen och sedan hur lätt det är att tappa den. Ruta ett är liksom inte så långt bort...
(Måste ju även tillägga att du rider helt fantastiskt galet skit fint, så det känns inte som att toppformen är så långt bort för er ändå!!):)

2012-06-22 @ 18:57:27
URL: http://emmamariathalen.blogg.se
Postat av: Lisa h

Fina hästar, båda två! :) tycker Inova tar för sig mer nu än tidigare och har mer "attityd" (förstå mig rätt!). Personligen tycker jag du rider Marion super denna träning också men hon är lite "unghästaktig" och ser inte lika fokuserad ut. Lite glad och uppe i det blå ;)) tycker verkligen INTE att du är tillbaka på ruta ett, herregud! Påååt igen bara ;) kram Lisa

2012-06-22 @ 19:08:19
Postat av: Johanna

Jag älskar Zeta hon e så ball :)
Inova känns som om du e för bra för, hon gör sitt jobb men ger inte det lilla extra ser det ut som, men sen e det svårt å kolla på Zeta filmen först å sen kolla på Inova de är så olika å jag har bara fastnat för Zeta som bara hoppar wow bra :)

2012-06-23 @ 00:20:25
URL: http://Teamsommar.blogg.se
Postat av: Martina

Jättefina ekipage, båda två! Kul med filmer från träningarna och du är så duktig! Allt går upp och ner, kämpa på! :)

2012-06-23 @ 12:53:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0