Dagen

Började dagen med att trimma Inova inför helgen. Jobbade henne lite över tre bommar på långsidan där jag reglerade antalet galoppsprång, jobbade lite övergångar och andra övningar där fokus låg på att jobba lite basic och lydnad. Ett riktigt bra pass som vi laddat för länge! :) Hon kändes iallafall grymt fin så nu kan hon ta det lugnt imorgon igen och sedan vara fit for fight på fredag när det är tävling.

Zeta fick ett lugnt pass idag och fick jobba i lina. Ska rida igenom henne imorgon och bränna lite energi så vi kan hoppa lite på fredag ;) Förresten, vi fick lite slumpartat veta att hon fyller 9 år idag, dock kommer nog den här hästen aldrig växa upp ordentligt, haha. :)

Har varit på Runsten och byggt banor hela kvällen och det tog ca 5h, men nu står allt där så fint och banorna och underlaget ser verkligen riktigt bra ut! De har lagt ut ganska mycket sand på framför allt den stora banan så det krävs inte så hård broddning om vädret håller i sig.

Det rullar in grymt med frågor och kommentarer hela tiden så imorgon är det minsann dags för mig att svara på några. :) Nu är det sov-dags!

image description


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0