Film från dagens hoppning!

Hoppade som sagt bara lite lagom idag men visst är banan fantastisk? :) Skönt också att Inova hoppade stora vattnet så bra, hon hoppar ju blå vatten väldigt fint men har aldrig hoppat svart på henne innan och det är ju lite speciellt och många hästar som tittar på det men nu har vi hoppat både blått och svart utan problem! :) Bara Marion som behöver vattenträning nu ;)




Kommentarer
Postat av: Sophia Engemoen

Åh vad härligt alma! Dina hästar är så fina så :) vilken känsla att rida där.. Lite avis minsann! Hörde dessutom kommentarerna av Niclas och Jens efter du hoppat vattnet, inte illa det! Hoppas allt går toppen och lycka till med allt! Kramis

Svar: Tack Sophia! :) Hoppas allt är bra med dig med! :) Kram, hälsa mamma!
Alma Ranebo

2012-07-04 @ 20:25:14
Postat av: Emma

Så jävla grymma! :)

Svar: Du är grym! :)
Alma Ranebo

2012-07-04 @ 20:33:33
URL: http://emmamariathalen.blogg.se
Postat av: Marina Björkman/Team AMY HB

Så roligt att du får hjälp av Jens:), x-tra kul att han ridit Inova samt haft Marion en del ggr i träning tillsammans med stipendiaten Kim Martén för drygt 2,5-år sedan :))

2012-07-04 @ 21:00:34
Postat av: Caroline

Åh vi fin hon är! Du rider så himla mjukt och fint. Precis lagom och avvägt. Man kan inte önska annat (och träna, träna, träna) än att man en dag skall kunna rida lika bra som du! :)

Svar: Stort tack! Kul att vara en förebild för dig och som du säger så är det bara träna som gäller, detsamma gäller mig! :)
Alma Ranebo

2012-07-04 @ 22:06:47
URL: http://littleworldof.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0