Hemma!

Nu har vi kommit hem och precis ätit god middag och tänt en brasa, mys. Det har ju varit svinkallt hela helgen (-20) så vi såg verkligen fram emot att komma hem till ett varmt hus, dock var det hela 13 grader... ;) 

Nu har Borås Grand Prix kommit ut med ryttarmeddelande och deras tävlingar är alltid så otroligt proffsiga och de lägger verkligen ner tid och engangemang på små detaljer. Se nedan:

"Vi har i år utvecklat en ny tjänst för att förflytta ekipage från framhoppning till framridning. Tjänsten innebär att på framridning och framhoppning kommer det att finnas monitorer som visar numret på det ekipage som skall in på framridning, framhoppning respektive banan. För de ryttare som har Iphone eller annan internetansluten telefon kan man i realtid följa vilka ekipage som har tillträde till framridning ellerframhoppning.

För ryttare som ska in på framhoppningen kommer vi att erbjuda täck-service, vilket innebär att ryttaren kan lämna in täcket på framhoppningen och hämta ut detta i anslutning till utgången."

Sen har de alltid en speciell kollektion med massor av kläder mm, dessutom har den ryttaren som har högst poäng till meetingpriset en leading-rider armbindel. Nu har de dessutom tre isolerade ridhus och fiberunderlag, tummen upp på det! :)

Efter att ha spenderat i princip hela hösten på elittävlingar så märker man faktiskt väldigt stor skillnad på nationell och Elit, största skillnaden är enligt mig mellan nationell och Elit, jag tycker inte alls att det är lika stor skillnad mellan till exempel regional och nationell. Men det beror nog på att man först och främst måste kvala vilket betyder att det är hög nivå ryttarna och att det är mycket fina hästar. Banorna är mycket svårare och större (dock inte i Grevagården i helgen). Sen har de flesta Elit-tävlingarna många detaljer som gör stor skillnad i slutändan, inte minst är de väldigt noga med underhåll av deras fina underlag.


En liten del av kollektionen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0