Omotiverad

Min motivation när det gäller bloggen är inte på topp och jag behöver lite inspiration och tips från er. Jag har ont om tid nu när jag ska hinna med både skola, hästar och dessutom  spendera tid med mina nära och kära. All tid går alltså åt det och de inlägg jag gör för tillfället handlar endast om ridpass och lite filmer från tävlingar, för något roligare än det kommer jag inte på att skriva om.. Så vad intresserar er och vad vill ni läsa om? Kom med önskemål och förslag! 
 


Kommentarer
Postat av: Anja

du kanske har skrivit om det förr... har inte läst din blogg så jättelänge..
men hur du började rida, alla hästar/ponnyer du haft )

2012-08-30 @ 21:50:45
URL: http://www.ponnyresultat.se
Postat av: Emmie

Skriva typ lite om hur du har för hemmarutiner på hästarna, typ hur du sköter dom osv.
Som inova som är skimmel, tar du bort kissfläckarna varje dag eller endast till träning/tävling, hur ofta/mycket ryktar du å isf bara med ryktborste eller "ruggar" du pälsen innan, om du linimentar eller har annan gegga på dom vardagligen osv osv, typ hur allt är hemma lixom bakom kulisserna! =)

2012-08-30 @ 21:52:06
URL: http://nattstad.se/ringdahleriksson
Postat av: Johanna

Svara på frågor! Jag skrev ngra innan du åkte på sm!

2012-08-30 @ 22:59:59
URL: http://Teamsommar.blogg.se
Postat av: Anonym

Vad får dina hästar för foder? Märke? Mängd? Tider? Tillskott?

2012-08-31 @ 09:54:40
Postat av: Jessica

Jag tycker det är roligt att läsa om dina träningar med hästarna samt tävlingar såklart. Samma när du lägger upp videor, speciellt de från träningarna uppskattar iallafall jag! Sen skulle det vara lite kul att läsa om hur du "sköter" dina hästar. Alltså tex hur du gör med deras ben efter träning/tävling om du lindar eller liknande för att de inte ska bli galliga osv :) Och hur du förbereder innan träning/tävling :)

2012-08-31 @ 10:24:33
URL: http://jemaax.blogg.se
Postat av: Caroline

Vore kul med lite utrustning :) vad du använder och vad du tycker :)
Sen övningar, tex serier med avstånd och sånt :)
Och egenmotion kanske? :) tränar du något själv förutom ridning för att hålla igång :)

Allt går ju att skriva tidsinställda inlägg på också :) tycker att det är kul att läsa sin blogg :) mycket inspirerande och du är väldigt duktig på att rida :)

2012-08-31 @ 10:41:51
Postat av: Johanna

Det skulle vara kul att läsa om lite tips, t.ex, hur du håller Inova så vit och hur du gör när hon får smutsfläckar - hur får du bort dem? :) gör du nå speciellt med hästarna innan tävling för att få dem extra fina och blanka? Vad använder du för lädervård? Och om du kan komma på nå mer! Haha! :)) super bra blogg och du är så duktig Alma!! :))

2012-08-31 @ 15:24:22
Postat av: Elsa

Jag skulle gärna vela ha mer videobloggar. Det är roligt! :) Kanske skulle du kunna filma en rundvandring på anläggningen där du har dina hästar uppstallade? :)

2012-08-31 @ 23:29:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0