Träningen idag

Tränade som sagt för Pether idag och Inova kändes fin trots en lugnare vecka. Vi började att jobba över 2 bommar både i trav och galopp där vi skulle reglera antalet steg. Därefter hoppade vi fram på ett lågt räcke som stod på diagonalen där vi skulle sätta hästarna i egen balans och bibehålla samma galopp (förvänd) genom svängen för ett senare byte. Båda de här övningarna satt perfekt! Inova kändes väldigt bärig och lösgjord!

Sedan hoppade vi en bana på 15 hinder och 17 språng. Hoppade den först en gång lite lägre och sedan en gång lite större. Även detta kändes bra! Dock gick jag på ett extra steg i slutet av banan en gång men resten var bra och vi finslipade främst på detaljer. Inova känns förövrigt väldigt fräsch och fin nu och det känns som att toppformen kan komma i samband med utomhus säsongen, får hoppas och sträva mot det! :)

Travade en tokig Marion när vi kom tillbaka från träningarna och hon blir piggare för varje dag som går. Dessutom har hon kommit på att hon kan bocka även med gramanen på, spännande! Mamma får leda oss vart vi än ska, för hon har minsann gått och blivit galen, haha ;)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0