Svar på kommentar

Snabba svar så här på kvällen :)

Skulle inte du flytta hästarna?
Svar: Jo, flyttar imorgon! Ska bli så skönt, det kommer bli super! :)

Kan du inte skriva ett inlägg sen om internationell tävling? Typ vad som är annorlunda, hur då dom sakerna går till jämfört med "vanliga tävlingar", hur man anmäler allt, uppstallning osv ?:)
Kan skriva ett separat inlägg om detta men framför allt så behöver hästarna FEI-pass, även ryttaren ska vara registrerad hos FEI. Veterinärbesiktningen skiljer sig lite, man lämnar bland annat in passen vid veterinärbesiktningen och hämtar sedan ut det innan hemfärd. Man anmäler alla klasser på plats dagen innan respektive klass går. Uppstallningen brukar vara uppdelad efter länderna och det är ständigt vakter så alla inte kan komma till uppstallningen.

Tycker du att ridsporten visas för lite i media? :)
Kan även skriva om detta separat men jag tycker verkligen att våran sport får för lite fokus i framför allt tidning och TV, dock blev det ju lite bättre en tid efter RGB tog jerringpriset..

Hur fick du nys om att Marion Zeta var till salu? :) Alltså hur gick det till, tipsade pether dig eller något? :)
Ja, det hela är Pethers förtjänst. :) Malin hade lite ångest då hon inte hann med Zeta ordentligt då hon inte hann ta vara på hennes kvalitéer eftersom hon kom lite mellan stolarna och varken kunde åka med på det största tävlingarna och inte med unghästarna. Malin ville ge Zeta en ärlig chans att bli prioriterad så hon frågade Pether om han hade någon elev som kunde passa så då ringde han mig så vi åkte och provade henne. :)

Dock var jag och mamma inte säkra på att vi skulle klara av henne, men det trodde Pether så vi fick ändå tänka på det. Zeta var inte officiellt till salu när jag provade henne men det spred sig ganska fort så det var flera som ville köpa henne bara på film. Pether ringde och berätta att vi var tvungna att bestämma oss fort, för om inte vi ville ha henne så ville Pether köpa henne men då slog vi till och litade på Pethers ord och det blev ju hur bra som helst! :) Det var även Pether som skötte allting och var med på provridning, besiktning och allt. Vi ångrar inte det här köpet för fem öre och alla är väldigt nöjda och glada! :) Men utan all hjälp från Pether så hade jag aldrig haft tillgång till en så fin häst så det är jag oerhört tacksam för! :)


fina hästen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0