Film från träningen

Vår filmkamera var tyvärr inte laddad men bästa Wargarna filmade mig lite så här kommer iallafall en liten film från dagens träning! :) Pether fixade även ihop ett litet hemmabygge som vatten, superbra inför Drammen!

Det blev mycket hoppning idag vilket passade mig väldigt bra, har inte hoppat henne sen Gävle och ska inte hoppa henne innan Drammen heller så det var bra! :) Vi började med lite galopparbete och bommar, därefter hoppade vi två räcken på en 8a och sedan en oxer med bom framför. Därefter hoppade vi hela banan (filmen), sen tog vi upp det och hoppade en kortare bana utan vattnet (eftersom hon gjorde det väldigt bra så är det dumt att hoppa det för mycket då hästarna kan bli lite nonchalant) några gånger. :)

Det kändes som sagt väldigt bra idag och Inova känns jättefin! Hon har tagit fram ännu en växel så det var ju klantigt av oss att glömma ladda filmkameran precis nu för hon hoppar verkligen super på större hinder! Det ska verkligen bli roligt att komma ut med henne nu då jag upplever henne som betydligt bättre utomhus, så det ska bli spännande att se vad den här säsongen har att komma med! :) 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0