Dagen ridpass

Sitter och följer resultaten från helgens tävlingar i Moorsele, många svenskar på plats och jag hade verkligen velat vara där men det får blir en annan gång! :)

Joggade iallafall Inova lite lätt ute i solen på utebanan, så härligt att kunna rida ute! :) Inova kändes fin även fast hon var väldigt ofokuserad, pigg och busig!;) Gjorde inget krävande arbete idag och avslutade passet med en skogstur, det finns så mycket långa fina ridvägar, de tar aldrig slut! Så härligt, imorgon blir det helt klart en uteritt med Inova! :)

Zeta håller jag mig i ridhuset med och att bara ta sig dit är en utmaning.. Men idag var hon lite lugnare iallafall så det var skönt! Annars så känns hon faktiskt fin för att ha vilat så lång period. :)

Passade på att övningsköra på vägen hem från stallet och det gick lite oväntat bra! Imorgon har vi en hel del att hinna med! Bortsett från allt det vardagligen ska vi förbi Anna och Anna (Pavo-tjejerna) en sväng och ska även försöka hinna åka ut till föredetta stallet och tömma allt och skura boxarna..

image description
Leverans från Pavo härom dagen :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0