Dagens hoppträning

Var som sagt och hoppade båda hästarna hos Niclas idag. Båda två kändes riktigtriktigt fina så det var väldigt skönt! :)
Jag håller på o laddar upp filmerna så jag tänkte inte berätta så mycket om övningarna eftersom ni själva får se de strax men vi la mest fokus på att hoppa en kombination med två steg på 9.5m så det var jäkligt tight men hästarna var kvicka och gjorde det riktigtbra! Sen gjorde vi lite andra grejer också men de får ni se snart! :)




Kommentarer
Postat av: Lisa Carlsson

Fina. Vad var syftet med övningarna?

2011-09-25 @ 18:27:08
URL: http://ettanc.blogg.se/
Postat av: Alma Ranebo

Det var mest fokus på att hålla galoppen i svängen och bara hitta framåtlägena ur sväng, sen efter hindret så gjorde vi öppna längs långsidan och sedan fram genom kurvan igen för att sen sitta stilla framför hindret och låta hästarna fixa jobbet.

Så det var ju en lydnadsövning också och som verkligen fick dom att sätta sig ordentligt, båda hästarna var helt skummiga mellan bakbenen efter den övningen så man kom verkligen åt de bra :)



sen kombinationen var önskemål från mig, de fel jag haft på sistone har varit i kombinationer så det behövde jag verkligen, sen fick de även vara kvicka eftersom de var trångt. :)

2011-09-25 @ 21:00:59
URL: http://almaranebo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0