Helgen!

Är väldigt nöjd med hästarna de här två dagarna. Felen som har blivit tar jag helt på mig själv, båda hästarna har hoppat väldigt väl och har kännts väldigt fokuserade och Zeta har inte alls varit spänd inne på banan vilket har underlättat väldigt mycket! :)

Fick dessutom reda på nyss att jag kvalade med Inova till YR-finalen i 145cm imorgon men valde att tacka nej och spara hästarna lite nu när de har varit så fina i helgen men det var lite roligt iallafall! :) De 30 bästa gick vidare från idag till YR final imorgon där de 30 bästa (alltså alla som lyckats ta sig till final) får poäng med sig i scandinavium kvalen för YR (som även juniorer får starta) men som sagt så tackade jag nej.

Har räknat ihop en liten ställning för juniorerna från första kvalet och så här ser det ut: 

Louise TorgersenFjärås Hoppryttare

Nicole HolménFlyinge HSK

Louise TorgersenFjärås Hoppryttare

KarlJakob IngvarssonVarbergs RK

Sissela SmithHeby RF

Hanna KlensmedenValdemarsviks RK

Moa RautenbergHalmstads FK

Melina ForsbergBorås FK

Amanda LundbergSkogslottens RF

Sara AnderssonVästerviksorten

Alexandra EmanuelssonNääs RF

KarlPhilip IngvarssonVarbergs RK

KarlJakob IngvarssonVarbergs RK

Alma RaneboÅrsta-Runsten

Thess GanzAnderssonÖsterlens RF

Denise NybergJump Club RSF

Sara AnderssonVästerviksorten

Anna IngvarssonVarbergs RK

Alma RaneboÅrsta-Runsten

Räknade bara fram till Zeta. Ligger på en 14e plats på Inova och 19e plats på Zeta efter första omgången. Detta betyder att Inova ligger på Scandinavium plats. :) Om de är någon som lyckas kvala på två hästar så får man dessutom bara starta en häst vilket betyder att Inova ligger på en 12e plats om man räknar varje ryttare en gång, alltså med en häst. (De 16 bästa ryttarna går vidare till Scandinavium). 

Jag ska försöka hinna ladda upp lite filmer imorgon. :)

Kommentarer
Postat av: Theresia

Vad du är duktig! Riktigt roligt med framgångarna du har med båda hästarna!Det behövs att ha mer än en bra häst om man ska satsa.Det är två fantastiskt fina hästar och samtidigt väldigt olika individer och det är skickligt av dig att kunna ställa om ridningen och passa båda. Det är sådant som skiljer och visar vilken talang du är!Vi håller tummarna framöver =)Krama Nova från oss!

2011-10-23 @ 21:45:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0