Gårdagens och dagens ridpass

Idag har hästarna fått ta det lite lugnt. Inova fick bara joggas lite lätt i skritt och trav. Klippte Zeta idag och sen fick hon en promenad, hon lär vara lite taggad imorgon efter att ha blivit av med sin lurvpäls och dessutom vilat idag. ;)

Tillbaka till träningen igår. Var och tränade båda hästarna för Niclas. Det gick jättebra! Hittade en väldigtbra känsla på Inova. Hon hoppade väldigtfint och slog till med det lilla extra i slutet. Hon har en tendens att bli lite nonchalant och nöjer sig lite med att göra alla övningar bra. Men igår så fick vi henne lite kvickare och då började hon hoppa riktigt ordentligt! Otroligt härligt när hon tar fram det där lilla extra, då känner man verkligen vilken kapacitet hon har! :)

Även Zeta var megafin! Hon gjorde övningarna jäkligt fint även fast jag blir lite hög emellanåt ;) Avslutade med att hoppa en oxer på 160cm, och hon gör det lekande lätt! Helt otroligt vilka kvalitéer min lilla häst faktiskt har, hon hoppar ju fasiken över sin egen mankhöjd, haha. :)

Båda hästarna kändes verkligen super och det var längesen vi hoppade lite större på de så det var välbehövligt nu inför tävlingarna så de verkligen får upp höjden ordentligt! Tyvärr blev det ingen film från träningarna men det kanske kommer upp någon bild ;) 


Inova Light


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0