Fina hästar i södertälje!

125cm- Marion Zeta: Vi stog minsann för underhållningen idag. ;) Satsade på vinst så svängde en del, allt var helt perfekt fram tills svängen mellan hinder nr 4 och 5, försökte mig på en klurig sväng genom att försöka gå innanför 9an som låg precis två galoppsprång bakom 4an. Jaa, så varför springa innanför det när man kan hoppa över det? haha, har en väldigt hoppglad häst iallafall och både jag och läktaren fick ett gott skratt. Film kommer ;)

135cm- Marion Zeta: Jättefin runda! Fick ett ner på 3an som kom väldigt tight från svängen så blev inte riktigt klar i tid men det var en bra runda och hon var väldigt fin och vi lyckades hoppa rätt hinder hela banan ;)

135cm- Inova Light: Hittade en riktigt bra känsla på henne idag och fick till ett riktigt fint flyt. Rev B hindret i 3 kombinationen men hade ett bra tempo så kom 4a! Duktig häst! :)

Jättenöjd med hästarna idag, har hittat väldigt fint flyt på båda och det var riktigt skönt att sätta en fin runda på Inova efter förra tävling där vi hade ett par nedslag men nu är vi back on track igen! Tänkte även passa på att tacka fam Falkestam för all hjälp idag, utan er hade det aldrig gått ihop! TACK! :)

Filmer kommer!


Kommentarer
Postat av: CB

Jag vill verkligen berömma dig. Du rider jätte bra och med känsla och det ser så stiligt ut. Så fortsätt såhär kommer du komma låååångt! :-)

2011-10-15 @ 23:24:50

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0