Dagens ridpass

Zeta: Longerade henne nu på kvällen och hon var nog minsann lite kvällstrött. Hon joggade runt i lagom tempo och jobbade på fint, själv trodde jag att hon skulle köra på lite rodeo idag men hon var ovanligt lugn och sansad. Skönt! :)

Inova: Började longera Inova vid halv 10 nu på kvällen och hon var minsann laddad till tusen. Jag gillar när hon är pigg för hon får bara mer bjudning och jobbar på ännu bättre så även hon var fin! Hon försökte bocka o hålla på några gånger (hon är dock inte så bra på det utan sprätter bara lite med frambenen, haha!). Lycklig häst!

Hubbe: Trimmade även Hubbe idag över två sockerbitar som stog på en långsida. Han blev lite "klämmig" när man vände upp mot sockerbitarna så jag fick kicka till honom någon gång i god tid (ca 3-4språng) framför hindret så att han istället skulle börja tänka lite mer framåt och ta skänkeln på rätt sätt. Han tappar väldigt lätt bjudningen och blir istället väldigt tom så man inte har någonting att rida ur men efter ett tag så var han helt med på noterna och börja tänka framåt och börja bjuda mycket mer. Jättefin i slutet! :)


En gammal bild på Hudson Bay. "Hubbe".


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0