LOV!

Nu har jag fått lov vilket förhoppningsvis kan leda till mer bloggande och hästar :D Nu sitter jag och tittar på 150cm som pågår i Scandinavium. RG tog precis hem den med en makalös omhoppningen.

Hästarna är pigga och fina. De har fått tagit det lite lugnt nu när det har varit kallt så idag när man äntligen kunde rida var M1 jättepigg :) M1 var lite okoncentrerad men blev bättre i slutet... Passet gick ut på att få ut så mycket energi på så kort tid som möjligt ;)
Trimmade BW som var hur fin som helst! Gjorde en övning innehållande skänkelvikningar, öppna, sluta, volter i båda varven, övergångar och tempoväxlingar. SUPER fin! Lite stel i början men inte så konstigt eftersom jag inte ridit igenom honom ordentligt på några dagar. Mycket travarbete som gjorde honom väldigt fin och lösgjord! Blev sjukt fin och spänstig i galoppen efter den här övningen! Längesen han kändes så här fin! Fantastiskt nöjd med en fantastisk ponny :)

I helgen blir det kurs för Lotta Schultz. Hoppar M1 lördag och BW söndag, därefter blir det träning för M1 på måndag för PM. Mycket träningar framöver! KUL! :)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0