Första dagen avklarad!

Nu är både jag och hästarna installerade och hästarna har fått ett ordentligt pass! Blev ett markarbetspass med en 7-studs på volt, gjorde sedan en krävande och svår övning som innehöll studsen, ett räcke och en oxer. Kan inte riktigt beskriva övningen men ni får se den på film sen! :)

Började med Inova som var rent ut sagt skitjobbig i början, hon bara sprang... Men tillslut så blev hon fin men Pether ska fixa fram något annat bett till imorgon för idag var hon sådär stum och seg som ett tuggummi i munnen. Hoppade väl gjorde hon iallafall och hon kom loss i slutet.

Zeta var fantastiskt fin! Hon var super på backen och studsade ordentligt igenom studsen och övningarna! Såå himla fin! :) Så fin som hon var på backen idag har hon nog aldrig varit, hittade många nya knappar idag! :)

Imorgon blir det lite mer hoppning och jag ska hoppa Inova vid 10, sen får vi se lite när Zeta ska hoppas. Imorgon kommer även Stina (kristinawarg.se) vilket ska bli väldigt trevligt! Hon skulle varit här alla dagar med mig men det fanns tyvärr ingen plats men hon kommer över dagen iallafall! :)

internet är lite segt så inga filmer och bilder idag inte...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0