Dagens träning

Började med Inova som fortsatte vara lika jobbig i munnen trots ett nytt bett. Hon har aldrig varit så jobbig i munnen som hon har varit de här två dagarna.. Men Inovas fantastiska uppfödare läser bloggen och har hört av sig och vet vad problemet, och lösningen är! Så så här ligger det till: Inova fick en spark på käken som föl och saknar därför en tand långt in. Tanden mitt över har därför inget motstånd utan växer ner i hålet. Därför måste tanden slipas var 4-6e månad. Och precis så som hon har känns nu de senaste dagarna brukar hon kännas när det är dags. Jag har typ haft henne i ett halvår nu så det är alltså på tiden. Så det var minsann en enkel lösning på problemet! Så fantastiskt med två uppfödare som kan sina hästar utan och innan! :) Annars så hoppade hon väl och gjorde ändå övningarna bra. Skönt att man får lite förståelse nu när man vet var det sitter istället för att bli frustrerad, nu får man helt enkelt ta hänsyn för det tills det kommer en tandis och hälsar på! :)

Zeta var lika fin idag som igår. Jag är helt tok-kär i min lilla gummiboll! :) Hon är så fantastiskt rolig att jobba med och det händer så mycket med henne hela tiden, hon utvecklas för varje dag som går! :) Hon har som vanligt inte varit i en bom, fast det har faktiskt inte Inova heller. :)

Hoppade de lite mer idag än vad vi gjorde igår men fortfarande mycket markarbete där fokus ligger mellan hinderna. Imorgon blir det mer hoppning och vi ska få upp höjden lite i de. Stina kom inte idag utan kommer imorgon istället, då kommer även Sissela (Smith). Har inte träffat de sen Scandinavium kvalen så det ska bli trevligt! :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0