TAGGAD

Jag är helt galet taggad inför helgen! Genrepade lite idag, trimmade över hinder och båda två var fina! Hoppade räcke, 14m, oxer, 14m, räcke. Red på 4 galoppsprång och försökte skapa gott om plats. Det blev en lydighetsövning, superbra inför tävling!

BW: Var hur fin som helst! Hoppas verkligen det håller i sig i helgen :) Han var väldigt uppmärksam och försiktig! Hoppade hur fint som helst, var inte i en bom på hela träningen. Hoppade lite större i slutet och det gjorde han riktigt lätt! Kunde inte fått en bättre känsla inför helgen så nu hoppas vi att det fortsätter så här! :)

M1: Jättefin i vänster varv, hade gått om plats och han lyssnade bra. I höger varv drog han sig in i bottnen på varje hinder och förhållningarna gick inte igenom. Gjorde halt några gånger bara för att han skulle vänta lite mer, det blev mycket bättre efter det! I slutet var han jättefin, blev väldigt kort för honom när det var lite högre så jag avslutade med att galoppera på ordentligt och hoppa oxern lite större, det gjorde han riktigt bra! :)

Imorgon är det alltså dags att åka neråt i landet, mot Ljungby! :) Vi åker runt lunch och innan dess ska det göras massor! Bland annat packa allting och duscha båda hästarna. Jag trimmar båda hästarna när vi kommer fram. :)

TAGGAD!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0