FANTASTISK HELG

Brownie gick finalen idag och var helt super! Fantastisk ponny man har :) Hoppade nog en av våra svåraste msvA idag. Den var enormt tekniskt och grymt stort men trots det gjorde vi vår bästa runda någonsin! Vi fick två rivningar men det gör absolut ingenting för han var så himla fin! Banan bestod av 10 hinder och 14 språng banbyggaren bygger mest internationellt och alla som var där sa att det var en internationell bana, så det var riktigt tufft.
Vi rev iallafall 2an som var på båge från 1an och båge till trean, vi landar i fel galopp efter 1an och eftersom BW inte kan byta galopp fick vi hoppa i korsgalopp på ett ganska stort räcke, kunde inte gjort något med tanke på konsekvensen, vi kom perfekt men det var inte mycket att göra. Därefter var vi helt klockrena ända fram till sista hindret, det var en tre kombination med oxer/räcke/oxer, väääldigt taskigt att lägga en sådan tuff kombination som sista hindret när hästarna har gått en hel bana. Kom perfekt in men fick ett riktigt skit pet på c-hindret. Vilket var synd för annars hade vi varit vidare till omhoppning eftersom det var en winning round. Jag är oavsett fantastiskt nöjd, HAN ÄR SÅ FIN! :)

M1 fick inte hoppa idag eftersom hans klass var sist på hela dagen och eftersom vi hade 5-6 timmar hem så ville vi komma iväg i tid. Men båda hästarna har varit toppen hela helgen.

Jag är lycklig!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0