Dagens Ridpass

Såg precis att det blivit mycket snabbinlägg på sistone så tänkte lyxa till med ett normalt inlägg idag ;)

Prymeno Fick ta det det lite lugnt idag. Red honom i ridhuset i 20min. Red igenom honom lite fort så det finns inte så mycket mer att skriva om det :P Fokuserade mest på att han hade bjudning. Blev inte något tufft pass utan såg bara till att han tyckte det var roligt. Jag tycker det är viktigt att hästen tycker det man håller på med är roligt... Speciellt med Prymeno som är ung. 

Browns Way Tränade för Marie. Jobba mycket övergångar och tempoväxlingar för att få honom explosiv och kvick i benen. Han kändes lite lat i början men han blev jättefin i slutet! :) Jobbade även mycket sidförande för att få honom riktigt loss i bogarna. Är iallafall nöjd med Brownie :)

Vioux Star M Joggade honom i 25min i ridhuset. Gick sådär, han blev lite stum i munnen stundvis men även han blev bättre i slutet. Blev ganska mycket skritt och trav, men eftersom han inte kändes helt hundra kändes det bäst att fokuser på de gångarterna. Hade helst velat rida igenom honom ordentligt i galoppen också men var tidsbegränsad så får ta tag i det imorgon istället.


Vioux Star M- Siggesta debut 115cm

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0